Usein kysytty

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä kotisiivous sisältää?

Siivoussopimukseen kirjataan siivoukseen kuuluvat asiat – tarpeet ja halut voivat olla kodeissa ja perheissä hyvin erilaisia. Jos teillä on kuitenkin erityistoiveita siivoukseen liittyen, jotka edellyttävät erikoispesureita tai muita extravälineitä, pyydämme teitä mainitsemaan asiasta etukäteen.
Kotisiivoukseen sisältyy muun muassa tahrojen poisto, pölyjen pyyhintä, hanan kiillotus, altaiden puhdistus sekä mattojen, lattian ja lattialistojen imurointi ja pyyhintä, mutta siis asiat sovitaan aina sopimusta tehtäessä.

Voinko olla paikalla siivousksen aikana?

Voit olla kotona tai poissa kotoolta siivouksen ajan.

Mitä minun täytyy ottaa huomioon ennen kun siistijä tulee kotiin?

Älä siivoa itse, me haluamme tehdä sen! Irtotavaroiden (esimerkiksi lasten lelujen) kerääminen pois lattialta helpottaa siistijöidemme työtä.

Mitä jos on kotieläimiä?

Lemmikit ovat ok. Ilmoitathan siitä meille sopimuksen yhteydessä ja jotta osaamme varautua saapuessamme paikalle.

Milloin kotisiivoukset tehdään?

Arkisin klo 8 – 17 välisenä aikana.

Kauanko kotisiivouksessa kestää?

Noin 3-6 tuntia riippuen siivouksen laajuudesta.

Miten saan kotitalousvähennyksen?

Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen. Voit ilmoittaa maksamasi palvelun verottajalle OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta (linkki https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/nain-ilmoitat-kotitalousvahennyksen/)

Tuleeko paikalle aina tutut siistijät?

Pyrimme siihen että aina siistijä on tuttu, eli on käynyt teillä jo aiemmin. Jos siistijä muuttuu niin ilmoitamme teille asiasta.

Voinko siirtää tai perua siivouksen?

Sopimussiivouksen siirtäminen tai peruminen on mahdollista, kunhan ilmoitatte asiasta viimeistään siivousta edeltävänä päivänä kello 15.00.

Vaihtuuko siivouksen hinta riippuen päivästä ja ajasta

Siivouksen hinta on sama arkipäivisin. Erikseen on sovittava lauantai ja sunnuntaisin tehtävät siivoukset, jolloin veloitamme tuplahinnan.

Millaista siivouspalvelua voimme tarjota sinulle?

Kerro miten voimme palvella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.